fbpx

Ahogy minden riasztórendszer, úgy az AJAX is beköthető távfelügyeletre. Budapesten számos cég támogatja már, országszerte pedig a Multi Alarmhoz is beköthető az AJAX, így lényegében nincs olyan nagyobb város, ahol ne lenne kivonuló szolgálat az AJAX-hoz.

Alapjában véve az AJAX-nak nincsenek pluszt költségei, tehát nincs bekötési díj, kiszállási díj, sem havidíj. Minden ingyen elérhető, a felhőrendszer, az okos riasztások, és mivel vezeték nélküli, bármikor költöztethető. Ettől függetlenül a KSH adatai szerint 2015-ben országos szinten közel 50 ezer betörés történt. A lakásbiztosítás penetrációja 72-75% között van, de vannak biztosítatlan lakások, házak. A valódi biztonsághoz nem elég biztosítást kötni, jobb megelőzni a bajt és távfelügyeletet kérni.

Az AJAX rendszerhez kétféle módon kérhetünk távfelügyeletet. Az első, hogy az alkalmazáson belül tesszük meg, tulajdonképpen ez a legegyszerűbb. Itt telepítés után indítsuk el az AJAX alkalmazást, a Hub beállításai alatt keressük meg a Biztonsági Cégek menüpontot. Ott láthatjuk a hivatalosan támogatott távfelügyeleti szerveket, ha kiválasztottunk egyet, akkor nyomjunk rá a kérés gombra.

AJAX riasztó távfelügyelet

Ezután az AJAX az adatainkkal kérést indít az adott távfelügyeleti szerv felé, és a távfelügyelet felkeres majd minket a további információkkal, mint például a csatlakozás, és a havidíj. Amennyiben ismerjük a céget, ahova beköttetnénk, de az nincs a listában, mint például a Multi Alarm, nyugodtan keressük fel a céget – vagy pedig lépj kapcsolatba velünk, hogy segíthessünk!

Értesítések

Az AJAX rendszer az Apple készülékek esetén rendelkezik egy speciális értesítési beállítással, ami akkor is hangosan jelez nekünk, ha ne zavarj módban, vagy teljesen lehalkított hangerőszabályzóval használjuk a telefont. Ez rendkívül hasznos lehet, mert így lényegében egyetlen egy értesítésről sem maradunk le, kivéve ha ki van kapcsolva a készülék vagy épp nincs internetkapcsolatunk!

Elmondható tehát, hogy az AJAX országszerte beköthető távfelügyeletre, csupán kérvényezni kell az adott területen szolgáló távfelügyeletnél a bekötést.

Vásárold meg a kedvezményes AJAX szettjeink egyikét!

Hírek, tippek, trükkök, akciók