fbpx
Az AJAX riasztórendszer úgy lett tervezve, hogy nincs szükség szakemberre a telepítéséhez. Ezáltal felesleges külön költségbe vernünk magunkat, azonban természetesen ennek is megvan a pozitív és negatív vonzata, amit az Ajaxriaszto.hu csapata pontosan tud.

Több éves tapasztalatunk alapján a riasztórendszer kiépítése nem kis feladat, főleg egy nagyobb családi ház esetén. Ezt az AJAX úgy oldotta meg, hogy a mobil alkalmazás segítségével könnyedén, gyorsan aktiválhatjuk a központi egységet majd pedig a kiegészítőket. Szaktudás természetesen azért kell, hogy jó helyre rakjuk ezeket, illetve nem kövessünk el hibákat, amik téves riasztáshoz vezethetnek.

Maximális ügyfél-elégedettség, gyors, profi segítség, rengeteg cikk és tudásanyag az Ajaxriaszto.hu-tól! Ezt adjuk mi!

Manapság már sok helyen megvásárolhatjuk az AJAX-ot, de vajon az adott “multicég” tud nekünk segíteni a telepítésben? Vajon felveszik a telefont hétvégén is? Vajon visszahívnak, vagy válaszolnak a kérdésemre emailben? Természetesen kevés az esély rá. Mi nagyon jól tudjuk, hogy egy riasztó telepítésnél fontos a segítség, a tudástár, amit mi létre is hoztunk nektek, ügyfeleinknek!

Az elmúlt időszakban számtalan cikket írtunk arról, hogy milyen terméket vásárolj tőlünk az adott épülettől függően. Mi történik, ha kisállat is van a lakásban? Milyen SIM-kártyát vásárolj és hol, ami a legolcsóbb és legmegbízhatóbb? Kitértünk arra is, hogy ha lakástulajdonos vagy, vagy albérlő, akkor miért éri meg neked az AJAX riasztórendszer, és így tovább… Folyamatosan bővítjük ezt a tudástárat, amihez természetesen mindenki, tehát egy leendő vásárló is hozzáférhet.

ajax hub lifestyle főképernyőre

Vásárlás után automatikusan kiküldjük a legfrissebb anyagainkat, híreket, tippeket és trükköket. Nagyon jól tudjuk, hogy aki AJAX riasztót telepít magának, kíváncsi rá, hogy hogyan hozhatja ki a maximumot, mi is erre törekszünk. Amennyiben érdekelnek a hírek, akciók, tippek és trükkök, iratkozz fel!

Ihletet nyerünk abból, hogy Ti vásárlók tőlünk kérdeztek, akár emailben, akár telefonon. Ebből tudjuk, milyen tudásra van szükség ahhoz, hogy még jobban kiszolgáljunk titeket. Nem mindegy, hogy kitől vásárolsz, és utána milyen támogatást kapsz.

Mit kínálunk mi:

  • Folyamatosan bővülő tudástár, cikkek, tippek, trükkök
  • 1 éves távoli szoftveres támogatás
  • Profi szakértő csapat, akitől adott esetben kérdezhetsz
  • Adott esetben helyszíni felmérés, és telepítés

Vásárold meg a kedvezményes AJAX szettjeink egyikét!